1 osoba
  • 1 osoba
  • 2 osoby
  • 3 osoby

Szef kuchni

Szefem kuchni w restauracji hotelu MAŁY RZYM jest młody i ambitny Robert Pawlik, dla którego gotowanie to nie praca, a pasja. Przygotowane przez niego potrawy zachwycają nie tylko smakiem, ale również wyglądem.

Gotowanie to pasja

Zanim trafił do naszego hotelu swoje doświadczenie zdobywał w restauracji Arlecchino  oraz Pimiento Argentino Grill w Krakowie, w restauracji hotelu Dosłońce Conference & Spa w Racławicach.

Jako Szef kuchni pracował w Krakowie w Restauracji Napolitano, Piwnice Dominikańskie oraz Przysmaki z Wodnych Ogrodów. Jest członkiem Stowarzyszenia Małopolskich Kucharzy i Cukierników, a także Euro Toques.

Prowadził szkolenia gastronomiczne z firmy GoWork, pokazy sushi, carvingu oraz kuchni molekularnej. Mimo młodego wieku swoją pracą zdobył uznanie nie tylko naszych Gości, ale również kolegów po fachu, czego dowodem jest wielokrotne występowanie w roli jurora w konkursach gastronomicznych. Jego zainteresowania to nowe trendy w kuchni.

Pracując w Hotelu Mały Rzym łączy ze sobą tradycyjne smaki z kuchnią świętokrzyską używając do tego niekonwencjonalnej kuchni Fusion oraz kuchni molekularnej.

Zostaw nam swojego maila, będziesz mógł uzyskać jako jeden z pierwszych najświeższe informacje o naszych promocjach i najciekawszych ofertach

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij